Sport

" Sporti është shëndet "

Të shtunëve prej orës 18:00 deri në orën 20:00, zhvillohet aktivitet sportivë në futboll të vogël.

Janë të mirëseardhur të gjithë futbollëdashësit.


Adresa :  

Sporthal Aarsele

Schoolstraat

8700 Tielt (Aarsele)


Për informacion mund të na kontaktoni :

tel          :  0488 41 44 03

e-mail  :  info@dardaniatielt.be


linku     :  Sporthal AarsleDuke shijuar çaste te këndshme sportive dhe të ujit të freskët