Fillimi

DEGËT E SHOQATËS

Aktivitete humanitare

Shkolla në gjuhën shqipe dhe

aktivitete kulturore

Aktivitete sportive

Këndi Informativ

Zomercompetitie 2017 BEKER van de BURGEMEESTER

Els De Rammelaere

Shoqata Dardania dega e sportit do të marrë pjesë në turnirin “Zomercompetitie Zaalvoetbal Beker van de Burgemeester”, i cili organizohet nga kryetari i komunës së Tieltit.

Ekipet pjesémarrëse (kliko linkun )

 

Ndeshjet zhvillohen në sallën e sportit në Tielt.

Adresa : Sportlaan 3, 8700 Tielt

 

Orari i ndeshjeve të ekipit Dardania :

17/05 ora 20:00 salla 1 Kipstars - Dardania

24/05 ora 20:00 salla 2 Dardania - ‘t Hooghuys

31/05 ora 21:00 salla 2 De Kanaries - Dardania

07/06 ora 21:00 salla 2 Dardania - Autopartsstekelorum

14/06 ora 21:00 salla 1 FC ‘t Dolfijntje - Dardania

21/06 ora 21:00 salla 2 Dardania - Doeternietoe

28/06 ora 21:00 salla 1 Topopkot - Dardania

 

 

 

Hapja e shkollës shqipe në Tielt

Me një atmosferë festive me datën 19/03/2017 u shënua fillimi i shkollës shqipe "Dardania " Tielt.

 

Na nderuan me praninë e tyre:

Konsulli R. së Shqipërisë z. Engjëll Begalla

Kryetari shoqatës "Vatra" Bruksel z. Amet Gjanaj

Drejtori i shkollës shqipe "Vatra" z. Ibrahim Dizdari

Kryetari i shoqatës "Iliria" Tongeren z. Rifat Ademi

Veprimtari i shquar z. Ramiz Zekolli

Veterani i arsimit z. Ragip Zekolli

Veteranja e arsimit znj. Zekije Berdynaj

Si dhe të gjithë të gjithë të pranishmit.

 

Gëzimi që shihej në fytyrat e fëmijëve, na bënë të lumtur dhe na bënë të ndihemi krenar që arritëm një sukses të tillë. Duhet shumë punë që kënaqsia e fëmijëve të zgjatë më shumë se një ditë, jemi të bindur se këtë do ta arrijmë duke u angazhuar të gjithë së bashku.

 

Faleminderojmë të gjithë pjesëmarrësit e kësaj ngjarje të rëndësishme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DARDANIA KOSOVA-BELGJE vzw

 

Për sygjerimet, vërejtjet, ankesat apo lavdatat tuaja mund të shkruani në emailin e shoqatës info@dardaniatielt.be.

 

 

 

Numeri Llogaris : ING - BE37 3631 6259 9928

ADRESA :

BELGIELAAN 16

8700 TIELT

 

KONTAKTI:

E. info@dardaniatielt.be

W. www.dardaniatielt.be

Copyright @ DARDANIA TIELT