Sport

" Sporti është shëndet "

Të shtunëve prej orës 18:00 deri në orën 20:00, zhvillohet aktivitet sportivë në futboll të vogël.

Janë të mirëseardhur të gjithë futbollëdashësit.

 

Adresa :

Sporthal Aarsele

Schoolstraat

8700 Tielt (Aarsele)

 

Për informacion mund të na kontaktoni :

tel : 0488 41 44 03

e-mail : info@dardaniatielt.be

 

linku : Sporthal Aarsle

 

 

 

 

 

 

Duke shijuar çaste te këndshme sportive dhe të ujit të freskët

DARDANIA KOSOVA-BELGJE vzw

 

Për sygjerimet, vërejtjet, ankesat apo lavdatat tuaja mund të shkruani në emailin e shoqatës info@dardaniatielt.be.

 

 

 

Numeri Llogaris : ING - BE37 3631 6259 9928

ADRESA :

BELGIELAAN 16

8700 TIELT

 

KONTAKTI:

E. info@dardaniatielt.be

W. www.dardaniatielt.be

Copyright @ DARDANIA TIELT